Fiul premierului Grindeanu, de mână cu tatăl său la Consiliul Județean Timiș

Moment aniversar astăzi la Consiliul Județean Timiș. Anul 2017 reprezintă pentru Consiliul Județean Timiș un an de bilanț, în condițiile în care se împlinesc 25 de ani de la înființarea acestei instituții.

Premierul României, Sorin Grindeanu a participat la ședință festivă dedicată celebrării unui sfert de secol de activitate. Fostul președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, nu a venit singur, ci împreună cu băiețelul său Mihai. Emoționat, șeful Executivului a spus în urma discursului că s-au împlinit 100 de ani de când a plecat la șefia Guvernului. “La mulţi ani, Consiliul Judeţean Timiş! Este o urare pe care o fac cu nostalgie. Mă uit în sală şi văd foarte mulţi oameni cu care am lucrat şi alături de care am învăţat administraţie şi de care mă leagă foarte multe lucruri. Săptămâna aceasta s-au împlinit 100 ani de când, mă scuzaţi, 100 de zile, să nu urez la nimeni aşa ceva, de când am plecat de aici pentru a prelua şefia Guvernului. De foarte multe ori, în această perioadă, m-am gândit şi la cele şase luni în care am avut onoarea să conduc Consiliul Judeţean Timiş. Acea experienţă pentru mine este extrem de folositoare la Guvern, mă ajută să înţeleg nevoile şi priorităţile pe care le au autorităţile publice locale”, a transmis premierul României, Sorin Grindeanu.

La eveniment au fost invitați să participe: foștii președinți, vicepreședinți și secretari ai instituției, senatorii și deputații de Timiș, rectorii universităților și șefii instituțiilor de cultură din Timiș, consulii onorifici la Timișoara, consilierii județeni din actualul mandat 2016-2020 și alți reprezentanți ai instituțiilor cu care CJ Timiș colaborează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here