Mii de flori au invadat Timişoara şi au umplut de culoare centrul oraşului. Cea de-a doua ediție a Festivalului Timfloralis a debutat vineri seară pe acordurile Fanfarei Big Band.

Evenimentul are loc în perioada 22-24 aprilie. Standuri cu plante ornamentale, ghivece și aranjamente florale, porți în formă de inimă, împodobite cu sute de petunii, o canapea “tapițată” cu mușchi de copac și o pădure magică din flori…Sunt câteva dintre punctele de atracție din Piața Victoriei din acest an a Festivalului Florilor.

Timp de trei zile, Timfloralis aduce împreună designeri, arhitecți, peisagisti, floristi internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a da grandoare acestui festival, de a sensibiliza vizitatorii și de a învăța oamenii să conștientizeze adevărata valoare a florilor.

Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale, workshop-uri, lucrări cultural – artistice, parada modei, spectacole, demonstrații, proiecte, evenimente dedicate copiilor, standuri de vânzare și delicatese culinare.

Articolul precedentMandate de executare a pedepsei închisorii pentru trei tineri
Articolul următorPoliţiştii de frontieră se pregătesc pentru afluxul de călători din perioada Floriilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.