Florile au umplut de culoare centrul Timișoarei! Atracții la Festivalul Timfloralis

Mii de flori au invadat Timişoara şi au umplut de culoare centrul oraşului. Cea de-a doua ediție a Festivalului Timfloralis a debutat vineri seară pe acordurile Fanfarei Big Band.

Evenimentul are loc în perioada 22-24 aprilie. Standuri cu plante ornamentale, ghivece și aranjamente florale, porți în formă de inimă, împodobite cu sute de petunii, o canapea “tapițată” cu mușchi de copac și o pădure magică din flori…Sunt câteva dintre punctele de atracție din Piața Victoriei din acest an a Festivalului Florilor.

Timp de trei zile, Timfloralis aduce împreună designeri, arhitecți, peisagisti, floristi internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a da grandoare acestui festival, de a sensibiliza vizitatorii și de a învăța oamenii să conștientizeze adevărata valoare a florilor.

Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale, workshop-uri, lucrări cultural – artistice, parada modei, spectacole, demonstrații, proiecte, evenimente dedicate copiilor, standuri de vânzare și delicatese culinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.