fochist

Vești bune pentru cei care doresc o carieră în cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Instituția scoate la concurs ocuparea postului de muncitor calificat IV cu atribuții de fochist în cadrul Serviciului Logistic.

Astfel, în perioada 20 februarie – 04 martie, concursul/examenul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi va consta în trei etape. În 20 februarie va avea loc selecţia dosarelor de concurs,  proba practică  – 26 februarie, începând cu ora 10:00; iar interviul se va derula în 4 martie, de la ora 10:00. Pentru fiecare probă a concursului punctajul este de maximum 100 de puncte, fiind declarați admiși, la o probă, candidații care au obținut minimum 50 de puncte.

Comunicarea rezultatelor la fiecare probă a concursului se face prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat şi a menţiunii „admis” sau „respins”, prin afişare la sediul şi pe pagina de internet a instituţiei, în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei.

După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba practică şi interviu, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

Relaţii suplimentare referitoare la organizarea şi desfăşurarea concursului/examenului se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, telefon 0256/402219  interior 56/20219  de luni până vineri între orele 08:00-16:00.

Articolul precedentUnitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal intră în renovare
Articolul următorSeminar privind contabilitatea şi fiscalitatea la început de an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.