Focuri de armă pentru prinderea unor hoți, pe șoselele din Timiș!

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 31 şi 33 de ani, au fost reținuți de polițiștii timișeni, după o urmărire ca în filme, în care s-au tras și mai multe focuri de armă.

Cei trei sunt suspecți într-un caz de furt. Mai exact, în această dimineață, în jurul ore 4.15 a fost sesizată Poliția despre faptul că un magazin Profi din Beregsău Mare a fost spart. La locul faptei a ajuns prima dată un echipaj de poliție al Secției Rurale 2. Oamenii legii au văzut într-o mașină care se deplasa spre Beregsău Mic, patru bărbați mascați.

Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, și pentru că șoferul nu a oprit s-au tras mai multe focuri de armă, unul în plan vertical și trei spre anvelopele autoturismului.

Ulterior, autoturismul a fost abandonat în zona localităţii Utvin, iar cei 4 bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni. In curs de doua ore, poliţiştii Secţiei 2 Rurale, împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Urbane şi cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile, au depistat 3 bărbaţi de 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, ce au fost preluaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea activităţii de verificare şi investigare.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de inmatriculare false, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here