Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este în plină pregătire a celui mai mare Forum de Afaceri Internațional, premieră în sistemul cameral românesc și european, derulat sub motto-ul „Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile”.

Evenimentul va crea un spațiu de networking ale cărui obiective urmăresc stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene, într-un context de creștere economică și deschidere către investiții și proiecte viabile.

Vor avea loc întâlniri de tip B2B care vor oferi companiilor din România posibilitatea de a-și diversifica portofoliul de parteneri și extinde activitatea pe noi piețe. Sectoarele economice vizate sunt: energie, agricultură, industrie alimentară, IT&C, industrie, altele.
Pe durata celor două zile, companiile participante vor avea posibilitatea de a-și expune produsele și serviciile la EXPO FORUM.

Evenimentul reunește companii reprezentative din județul Timiș și din întreaga Românie, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia și Bosnia și Herțegovina, președinți de camere de comerț, diplomați, oficiali ai administrației publice centrale și locale.

Forumul Internațional de Afaceri are loc în perioada 9 – 10 mai 2024, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22).

Participarea companiilor este gratuită.
Termen limită de înregistrare: 12 aprilie 2024
Limba oficială a evenimentului este engleza.

Articolul precedentCele mai mari companii din Timișoara sunt prezente la Zilele Carierei UPT
Articolul următorKunsthalle Bega deschide sezonul 2024 cu o super Proiecţie 02

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.