Fostul director al Aeroportului Internaţional Timişoara, pe cai mari la început de an

Se pare că stelele s-au aliniat în sfârşit cum trebuie pentru Dan Idolu, fost director de la Aeroport. El a câştigat un prim proces cu Societatea Națională Aeroportul Internațional «Traian Vuia», dar a fost numit şi pe o funcţie importantă.

Astfel, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor (AGOA) a Tarom a numit, la începutul anului, trei noi administratori provizorii în consiliul de administrație al companiei. Este vorba despre Mirel Marcu, Valentina Ruxandra Trandafir și Dan Idolu, anunţă stiridetimisoara.ro . Fiecare dintre ei va avea un mandat de șase luni, cu posibilitatea de prelungire până la șase luni. Schimbările vin după ce la începutul acestui luni, Cătălin Prunariu, directorul general al Tarom din iunie 2021, și-a dat demisia, din motive personale. În locul lui a fost numit Mihăiţă Ursu, care a mai ocupat aceeași funcție în intervalul iunie 2020 – iunie 2021, mai scrie sursa citată.

Nu este însă singura veste bună pentru Dan Idolu, în prezent consilier judeţean din partea PSD. El a câştigat un proces cu „Aeroportul” de und ea fost destituit fără temei din funcţia de director.

„Obligă pe pârâta Societatea Națională Aeroportul Internațional «Traian Vuia» SA să plătească reclamantului suma de 175.500 euro, echivalentul în lei la cursul BNR din data plăţii efective, cu titlu de despăgubire pentru revocarea fără justă cauză din funcţia de director general, precum şi la plata sumei de 27.290 lei lunar, începând cu data de 2 iulie .2020 şi până la data de 2 iulie 2021, cu titlu de clauză de neconcurenţă”, se arată în sentinţa Instanţei, care nu este încă definitivă.

Aşadar, toate merg bine pentru Idolu, unul dintre directorii de la Aeroport care s-au remarcat pozitiv la conducerea instituţiei, de unde a fost dat jos doar pe motive… politice!

2 COMENTARII

  1. Cetateanul intreaba? Cine ia semnat contractul infractorului de Idolu cu asemenea aberatii? De unde plateste aeroportul banii? Din bugetul statului , adica din buzunarul nostru domnule ziarist. Si tu il lauzi? Ori esti parte ori nu gandest?. Infactori trebuie sa stea la puscărie… De la Tarom mai incaseaza 15.000 lei salar. Asta e curata democratie psd-ista?

  2. Generalul înainte să plece a trimis multe documente la parchet. Acest contract este ILEGAL, ESTE O FURACIUNE PE FATA. Toti angajatii aeroportului ar trebui să intrăm în GREVA. NOI MUNCIM PE SALARII DE MIZERIE IAR DIRECTORII ISI FAC SINGURI ADEVARATE FURACIUNI. ALO, ALO …..NE AUDE CINEVA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here