Fostul primar Nicolae Robu e pieton! Mergea cu peste 100 km pe oră într-o zonă cu restricție de 50

robu-bani

Se întâmplă și la case mai „corecte”. Nicolae Robu va fi pieton sau dacă vreți biciclist după ce mergea cu o viteză prea mare într-o zonă cu restricții.

S-a întâmplat la km 13 al drumului ce leagă Timișoara de Arad, în dreptul localității Sânandrei, unde sunt câteva case și o biserică.

„Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vizavi de crescătorie, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproșez!-, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume, că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greșit, am greșit, plătesc, legea e lege. Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Imi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pt momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc!”, a povestit Robu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here