robu-bani

Se întâmplă și la case mai „corecte”. Nicolae Robu va fi pieton sau dacă vreți biciclist după ce mergea cu o viteză prea mare într-o zonă cu restricții.

S-a întâmplat la km 13 al drumului ce leagă Timișoara de Arad, în dreptul localității Sânandrei, unde sunt câteva case și o biserică.

„Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vizavi de crescătorie, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproșez!-, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume, că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greșit, am greșit, plătesc, legea e lege. Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Imi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pt momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc!”, a povestit Robu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentRobu, posibil candidat la Primăria Timișoarei din partea PNL
Articolul următorA fost activat Planul Roșu de Intervenție după un grav accident

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.