FOTO Accident pe autostrada A1! Traficul rutier este blocat

Spread the love

Accident grav pe autostrada A1 Arad –Timșoara! La km 532, pe sensul de mers către Timișoara, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism, un autocamion încărcat cu fier vechi și o autocisternă care transporta bitum.

În urma evenimentului autocisterna a rămas blocată în banda doi, iar din ea se scurge bitum.Nu sunt victime. Traficul a fost deviat pe DN69 Arad –Timișoara.

Din fericire însă nu s-au înregistrat victime.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 05:25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani. În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Traficul de pe autostradă a fost deviat la km 536 pe DN 69, fiind blocat și în acest moment”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Traficul urmează să fie reluat în jurul orei 11.00.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here