Accident grav pe autostrada A1 Arad –Timșoara! La km 532, pe sensul de mers către Timișoara, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism, un autocamion încărcat cu fier vechi și o autocisternă care transporta bitum.

În urma evenimentului autocisterna a rămas blocată în banda doi, iar din ea se scurge bitum.Nu sunt victime. Traficul a fost deviat pe DN69 Arad –Timișoara.

Din fericire însă nu s-au înregistrat victime.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 05:25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani. În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Traficul de pe autostradă a fost deviat la km 536 pe DN 69, fiind blocat și în acest moment”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Traficul urmează să fie reluat în jurul orei 11.00.

Articolul precedent100 pentru Poli! Tradiționala cursă aniversară la UPT
Articolul următorPeste 600 de elevi din Timișoara cu rezultate excepționale la învățătură, recompensați de municipalitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.