FOTO Timișoara,  în straie de sărbătoare! S-a deschis primul târg de Crăciun, la Cetate!

Seara trecută s-a deschis primul târg de Crăciun, la Bastionul Theresia din Timișoara.

Crăciunul la Cetate, organizat de Muzeul Național al Banatului in colaborare cu Consiliul Județean Timiș se vrea a fi o alternativă la târgurile obișnuite și propune ieșirea din standardele prezente în ultimii ani în preajma sărbătorilor de iarnă.

Bastionul Theresia a luat straie de sărbătoare din dorința de a oferi cetățenilor o alternativă pentru petrecerea timpului liber. Unul dintre cele mai importante obiective turistice a fost decorat de către Consiliul Județean în spiritul sărbătorilor de iarnă. Am avut plăcerea de a pune în funcțiune iluminatul arhitectural și am aprins bradul de Crăciun, într-un decor impresionant. Sper ca cetățenii județului Timiș să se bucure de spectacolele și concertele care vor avea loc pe parcursul lunii decembrie în acest cadru încărcat de istorie”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Misiunea Crăciunului la Cetate este să aducă în fața publicului în primul rând  branduri timișorene.

Targul va fi deschis pană in 5 ianuarie 2018. Organizatorii își propun o abordare diferită în care evenimentele muzicale și non-muzicale și spun ei, acest lucru  va face diferența.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here