FOTO: „Tovarasul” Dorel Gradinaru a facut-o lata la Aeroportul Timisoara

Conducerea AIT (Aeroportul International Timisoara) anunta cu surle si trambite in urma cu o zi o mare inaugurare pe cel mai mare aeroport din vestul tarii. Este vorba despre noul Terminal de Sosiri Externe de la Aeroportul International Traian Vuia Timisoara. Numai ca acest terminal nu poate fi inaugurat din cauza lipsei autorizatiei de securitate la incendiu.

Culmea este ca noul terminal de la Timisoara trebuia inaugurat chiar de ministrul Catalin Drula. Acum lucrurile au picat iar conducerea aeroportului da vina pe Biroul de Comunicare care chipurile a invitat aiurea presa la un eveniment care nu trebuia sa aiba loc.

In realitate cei de la aeroport aveau deja programul stabilit pe minute iar avizul ISU le-a dat totul peste cap. De aproximativ o saptamana Aeroportul International Timisoara are un nou purtator de cuvant. Culmea este ca acesta a intrat deja in concediu de odihna desi jurnalistul lugojean care ocupa aceasta functie nu avea vreo vina. Cel vinovat de acest nefericit incident este fostul angajat SRI, Dan Dinu impreuna cu seful AIT, „tovarasul” Dorel Gradinaru.

La acest eveniment trebuia sa participe Dominic Fritz, Ruben Latcau, Catalin Mos, Ionut Stanusoiu, angajati SRI precum si mai multi operatori de turism. Insa incompetenta echipei de conducere de la Aeroportul Traian Vuia Timisoara a facut evenimentul praf.

3 COMENTARII

  1. La subminat „maestrul” Idolu cât a putut. Generalul este cretin, el crede că vine la Timiș sa conduca? Infractorul de Idolu lucreaza monstop sa il dea jos .Un idiot

  2. Stimate cetățean, Idolu nu mai exista în aeroport, măcar era competent…nu e frumos sa vorbești de rău pe cineva pe care nu cunoști…sau?

  3. […] Demis din mai multe funcții de conducere, o dată chiar de președintele Iohannis după drama de pe lacul Sutghiol, când patru paramedici și-au pierdut viața în urma unui accident de elicopter, Grădinaru și-a asumat gafa monumentală de săptămâna trecută. Reamintim, atunci trebuia tăiată panglica de la noul terminal al aeroportului, însă a lipsit avizul ISU, iar evenimentul, anunțat cu surle și trâmbițe, s-a contramandat, însă biroul de comunicare a fost găsit vinovat. „Dacă trebuie să fie un vinovat, îmi asum eu această neînțelegere”… Despre acest subiect puteți citi AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here