Candidatul Alianței Dreapta Unită, Dominic Fritz, a câștigat încă un mandat la Primăria Timișoara. Rezultatele numărătorii paralele a voturilor din mai multe secții din Timișoara arată că Dominic Fritz l-a învins din nou pe Nicolae Robu.

Totodată, potrivit numărătorii paralele a partidelor, Alfred Simonis a fost confirmat drept noul președinte al Consiliului Județean Timiș, având avantajul în majoritatea orașelor, cu excepția Timișoarei, unde Alin Nica de la Alianța Dreapta Unită a strâns un număr mai mare de voturi. De asemenea, Alianța PSD-PNL pare să își asigure majoritatea în Consiliul Județean, având cel mai mare număr de consilieri.

„Astăzi timișorenii au dat un vot să mergem înainte, să investim în educație și să ne asigurăm că fiecare copil din Timișoara are acces la o infrastructură de educație de calitate. Timișorenii astăzi au votat să mergem înainte, să investim în sănătate și să facem un nou spital municipal. Astăzi timișorenii au votat să mergem înainte, să investim în continuare în infrastructura orașului, într-un transport comun de calitate astfel încât să ne crească calitatea vieții tuturor”, vechiul şi noul primar, Dominic Fritz..

Articolul precedentLucrări la rețele și spălări în perioada 10-14 iunie 2024
Articolul următorUniversitatea Politehnica Timișoara a sărbătorit Ziua Mondială a Siguranței Alimentelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.