”Frumusețea în Grecia Preistorică”, prezentă la Muzeul Național al Banatului!

0
41

Eli Lăslean, cunoscuta creatoare de modă din România  aduce în fața publicului articole vestimentare unice inspirate din ținutele purtate de grecii antici.

 “În contextul expoziției internaționale HEINRICH SCHLIEMANN – DESCOPERITORUL TROIEI, găzduită în premieră națională de Muzeul Național al Banatului Timișoara, vizitatorii au privilegiul de a redescoperi câteva dintre cele mai reprezentative repere din istoria Greciei preistorice. Pe lângă oportunitatea vizitării expoziției Heinrich Schliemann – Descoperitorul Troiei, moda Greciei preistorice va fi readusă în zilele noastre prin mijloace de expresie ale unui artist, de această dată prin intermediul unei prezentări de modă epice, concepută de Casa de Modă Ellis by Eli Lăslean”, transmit reprezentanții Muzeului Național al Banatului din Timișoara.

Colecția vestimentară ce poartă semnătura creatoarei Eli Lăslean a fost gândită și creată să reproducă câteva dintre lucrările semnificative pentru istoria artei. Eli Lăslean este renumită pentru atenția extraordinară acordată celor mai mici și aparent nesemnificative detalii, și, de asemenea, se clasează printre designerii preferați ai Primei Doamne a României.

Viziunea inovativă a creatoarei Aldona Pintea din Timișoara asupra bijuteriei va adăuga un plus de eleganță ținutelor vestimentare realizate în stil grecesc. Asemenea unor zeițe antice, cu părul ornamentat cu elemente florale, perle sau alte paiete în nuanțe de auriu, alb sau argintiu și un machiaj delicat recreat de Antoanela Sopa (Kelly Image), modelele vor defila sub privirile celor prezenți, inspirând  puritate, noblețe și eleganță. Incursiunea în trecutul îndepărtat al Greciei se va încheia în aceeași notă versatilă și elegantă, cu un cocktail de socializare.

Programul de vizitare a expoziției HEINRICH SCHLIEMANN – DESCOPERITORUL TROIEI este de marți până duminică, între orele 10- 18, la BASTIONUL THERESIA, STR. MARTIN LUTHER NR. 4.

Expoziția HEINRICH SCHLIEMANN – DESCOPERITORUL TROIEI de la Muzeul Național al Banatului Timișoara, poate fi vizitată până la data de 25 februarie 2018.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here