A furat o mașină, a lovit-o și a fugit cu un taxi! Cum s-a sfârșit întreaga poveste?

Polițiștii din Caransebeș cercetează un bărbat din Reșița, care a furat un autoturism pe care l-a condus deși avea permisul reținut și în plus era și băut.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 23.30, când polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie care reclama că i s-a furat mașina pe care îl lăsase parcată pe Calea Timișorii din municipiul Caransebeș, cu cheile în contact.

Imediat au fost dispuse filtre rutiere pe arterele de comunicație din întreg județul, iar polițiștii din Caransebeș au făcut verificări în Caransebeș și în localitățile limitrofe.

În jurul orei 01.10, pe D.N.58, în afara localității Păltiniș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care circula în regim taxi, pe locul din dreapta-față fiind identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reșița, bănuit a fi autorul furtului. Bănuitul a fost verificat în bazele de date, acesta figurând cu permisul reținut. Deși emana halenă alcoolică, cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, refuz de a se supune prelevării de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere reținut.

Autoturismul sustras a fost găsit avariat, în afara localității Păltiniș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here