Furt cu repetiție dintr-un imobil aflat în curs de amenajare

La data de 2 iunie, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Timișoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 9 mai, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 23.04 – 07.05.2022, persoane necunoscute ar fi sustras, dintr-un imobil aflat în amenajare, situat pe strada Ion Ionescu de la Brad din municipiul Timișoara, mai multe corpuri de iluminat, cabluri electrice și obiecte sanitare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here