Furturi cu repetiţie. Hoţul, prins de oamenii legii şi băgat în Arest

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt și o tentativă de furt pe raza municipiului Timișoara. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 7 iulie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara, au identificat un bărbat, de 45 de ani, bănuit de 2 acte de furt și o tentativă de furt din locuințe.

În fapt, în noaptea de 23 aprilie, cel în cauză, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Drubeta din municipiul Timișoara, de unde a sustras un telefon mobil, cauzând un prejudicu de 900 de lei. În noaptea de 19 iunie, acesta a pătruns într-un apartament de pe Bulevardul Victor Babeș, iar din interior a sustras mai multe bunuri (căști, boxă portabilă) în valoare de 1550 lei, iar în noaptea de 24 iunie, a pătruns într-o altă locuință de pe strada Drubeta din municipiu, însă nu a sustras nimic deoarece a fost surprins de persoana vătămată în timp ce se afla în locuință, la vederea acesteia reușind să părăsească imobilul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

„În cele două locuințe bărbatul a intrat pe ușă întrucât nu era încuiată, iar în apartament a intrat pe geam deoarece era semideschis, fapt pentru care facem apel la cetățeni să-și ia minimul de măsuri de autoprotecție deoarece hoții sunt mereu vigilenți și profită de orice moment de neatenție”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here