Gânduri de 8 Martie… Secretarul regional ALDE, Marian Cucșa

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie, pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.

Doamnele și domnișoarele sunt răsfățate în luna cadourilor. De 8 martie, femeilor și fetelor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții. Luna martie este prima lună a primăverii, când toată natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletele.

Marian Cucșa, secretarul regional al ALDE Timiș a transmis câteva gânduri în această zi deosebită. “Femeia este frumusețea și gingășia din viața oricărui bărbat. Fiecare femeie ar trebui să fie tratată cu mult respect și o mare admirație pentru că ea ne-a dat viață nouă, bărbaților. De 8 martie le doresc tuturor femeilor un sincer “La Mulți Ani” alături de toată admirația pe care le-o port! Bărbaților pe care îi cunosc le spun că detest misoginismul pentru un motiv foarte simplu: știu și văd cât efort depune această ființă minunată pentru a fi femeie!”, spune Marian Cucșa, secretar regional ALDE Timiș.

1 COMENTARIU

  1. micul băiețaș cum il cheamă? cușca? ca seamăna tare tare mult cu busulica? V-a fi propunerea ALDE pentru Primăria Timișoara? Sigur busulica și-a lăsat urmașii în Banat! Si v-a avea aceeași soarta ca și busulica: un mic fiiss!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here