Gest nobil marca DSP Timiş

O parte din colectivul Direcției de Sănătate Publică Timiș a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara, astăzi, de Ziua Femeii. Tichetele vor ajunge la Uniunea Ucrainienilor din Timişoara, iar sângele la cei în nevoie, mai ales la cetăţenii şi militarii din Ucraina.

„Într-o zi în care este sărbătorită femeia, noi suntem mai mult decât soții, mame, surori, prietene, care, între un zâmbet și o emoție, ne-am îndreptat gândul spre femeile pentru care această zi este mai puțin frumoasă. Astăzi, o parte din colectivul Direcției de Sănătate Publică Timiș a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara, alăturându-se astfel campaniei de donare de sânge pentru militarii și cetățenii răniți în conflictul din Ucraina.

Am fost plăcut surpinși de faptul că alți donatori aflați la acel moment în cadrul centrului și auzind discuția noastră, ne-au oferit tichetele lor pentru a fi donate alături de ale noastre, Uniunii Ucrainenilor din Timișoara. Noi credem că o faptă bună atrage altele după sine”, spun cei de la DSP Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here