Ghinion și noroc în același timp pentru un tânăr din Arad. Acesta a fost implicat în această dimineață într-un accident grav de circulație pe drumul ce leagă Aradul de Timișoara. A pierdut controlul asupra direcției de mers și a izbit frontal un copac de pe marginea drumului. Pentru a-l scoate din mașina, a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Tânărul a fost implicat într-un accident de circulație și ieri dimineață, tot pe același drum. Atunci s-a rostogolit cu o altă mașină, însă din fericire nu a fost grav rănit.

”În această dimineață, în jurul orei 9.30, un tânăr de 27 de ani din Arad a condus un autoturism pe DN 69, la 44+740 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare ieșind în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un pom. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, același care ieri în jurul orei 11.30 a condus un autoturism tot pe DN 69, iar la km 43+100 a pierdut controlul volanului, ieșind în afara părții carosabile, rostogolindu-se cu autoturismul pe câmp. În urma incidentului de ieri a rezultat rănirea ușoară a acestuia”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

 

Articolul precedentCreștere spectaculoasă a numărului de pasageri pe Aeroportul din Timișoara
Articolul următorRazie în Timișoara! În două ore au fost amendați peste 120 de șoferi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.