Ghinion curat pentru un tânăr din Arad! A fost implicat în două accidente grave, în două zile la rând

Ghinion și noroc în același timp pentru un tânăr din Arad. Acesta a fost implicat în această dimineață într-un accident grav de circulație pe drumul ce leagă Aradul de Timișoara. A pierdut controlul asupra direcției de mers și a izbit frontal un copac de pe marginea drumului. Pentru a-l scoate din mașina, a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Tânărul a fost implicat într-un accident de circulație și ieri dimineață, tot pe același drum. Atunci s-a rostogolit cu o altă mașină, însă din fericire nu a fost grav rănit.

”În această dimineață, în jurul orei 9.30, un tânăr de 27 de ani din Arad a condus un autoturism pe DN 69, la 44+740 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare ieșind în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un pom. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, același care ieri în jurul orei 11.30 a condus un autoturism tot pe DN 69, iar la km 43+100 a pierdut controlul volanului, ieșind în afara părții carosabile, rostogolindu-se cu autoturismul pe câmp. În urma incidentului de ieri a rezultat rănirea ușoară a acestuia”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here