Grăbiții de pe DN 6! Polițiștii au tras pe dreapta șoferii cu boala vitezei

Ieri, între orele 11.00-15.00, polițiștii cărășeni au desfășurat acțiuni pe DN 6, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

La acțiuni au participat 27 de polițiști, 11 polițiști rutieri și 16 din structurile de ordine publică cu atribuții pe linie rutieră, echipajele acționând cu 5 aparate radar. În cele 4 ore, polițiștii au aplicat aproape 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 17 permise de conducere, dintre care cele mai multe pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 15 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Dintre cele 96 de sancțiuni contravenționale aplicate, 63 au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză impuse pe tronsonul de drum.

Astfel de acțiuni se desfășoară în mod permanent pe drumurile publice din județ.

În decursul acestei luni, pe DN 6, a fost înregistrat un singur accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.