Grindeanu: „Este un apel special pentru cei de la PNL, să nu se aplice metode de la București”

Președintele PSD Timiș face apel către adversarii politici ca aceștia să ducă o campanie electorală bazată pe argumente și proiecte benefice județului.

Mai exact, sunt liberalii sunt înștiințați de Sorin Grindeanu să aplice o campanie decentă. De vineri, 11 noiembrie începe oficial campania electorală. Acesta se va desfăşura în perioada 11 noiembrie – 10 decembrie.“Timișul are nevoie de proiecte de dezvoltare, o campanie bazată pe argumente, o campanie care să aducă un plus pentru județul Timiș și nu doar o ceartă sterilă și fără beneficii pentru locuitori. Este un apel special pentru cei de la PNL, să nu se aplice metode de la București. Eu pot să le spun acum, la început de campanie electorală, că în Timiș aceste lucruri nu au prins niciodată”, a spus Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș.

Alegerile parlamentare au loc pe 11 decembrie. La Senat, primul pe lista PSD Timiş este Eugen Dogariu, urmat de Adrian Diaconu, Dorel Covaci, Ramona Olteanu.

Pe lista candidaților pentru Camera Deputaţilor se află președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, urmat de Alfred Simonis, Adrian Pau, Bianca Gavriliţă, Matei Suciu, Petru Andea, Mihai Ritivoiu, Romaniţa Jumanca, Sorin Ionescu și Luminţa Ţundrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here