Grup de migranţi, descoperit în Timişoara! O femeie însărcinată a avut nevoie de îngrijiri medicale

Poliţiştii de frontieră au depistat în Timișoara, 15 cetățeni străini, o femeie şi 14 bărbați, care nu își justificau prezența în zonă.

Având în vedere că femeia a declarat că este însărcinată şi se simțea rău, polițiștii de frontieră au solicitat ajutor medical de specialitate, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Poliția de Frontieră Timișoara au desfăşurat, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții ale statului: Secțiile 1 și 4 de poliție și Poliția Locală, acţiuni pe linia combaterii migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care au depistat 15 cetățeni străini care nu își justificau prezența în zona de responsabilitate”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stablit că cele 15 persoane sunt cetățeni irakieni dintre care 14 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. Pe timpul verificărilor, femeia a acuzat stări de amețeală, fapt pentru care polițiștii de frontieră au transportat-o la Spitalul Municipal pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pentru că femeia era însărcinată în luna a cincea, ea a fost transportată la spitalul Odobescu, în vederea realizării unor investigaţii de specialitate.

În prezent, femeia se află în afara oricărui pericol, ulterior solicitând alături de cei 14 bărbați o formă de protecție pe teritoriul României.

Cercetările sunt în derulare în vederea stabilirii întregii activități infracționale si identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizarea acestora urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here