Hidroizolatiile bine realizate – secretul pentru constructiile solide si rezistente in timp

In ultima perioada, tot mai multe inovatii isi fac simtita prezenta in sfera activitatilor de constructii. Acestea sunt special concepute pentru a spori gradul de siguranta si de confort si de a asigura calitate la cele mai inalte standarde, intr-un pret accesibil pentru toti. Astfel, proiectele momentului includ inca din faza de proiect sistemele de hidroizolatii. De la terase la subsoluri sau fundatii, lucrarile garanteaza protectie impotriva tuturor actiunilor din mediu si nu numai.

In acest fel ai ocazia sa pui bazele unei constructii sigure, in care te vei simti protejat pe tot parcursul anului. Materialele folosite prezinta un grad impresionant de rezistenta in fata degradarii, facand fata cu brio atat temperaturilor scazute, cat si celor ridicate sau chiar si umiditatii. De asemenea, avantajele nu se opresc aici si vin sa iti ofere un mediu propice si confortabil pentru o perioada impresionanta de timp.

De ce sa alegi hidroizolatii de cea mai buna calitate? Afla acum raspunsul.

Tipuri de hidroizolatii

In primul si in primul rand, inainte de a incepe proiectul este important sa stii ce tipuri de hidroizolatii exista. Astfel, in functie de nevoile tale poti sa alegi dintr-o gama variata de lucrari care iti vor respecta in detaliu dorintele si iti vor intrece asteptarile. Procesul se realizeaza simplu si rapid, intr-o maniera cat se poate de eficienta, iar rezultatele o sa isi faca simtita prezenta inca din prima secunda.

Hidroizolatii terase

In cazul in care te bucuri de o terasa in gradina sau vrei sa amenajezi una suspendata, ai grija sa o protejezi in mod corespunzator. In acest sens, lucrarile de hidroizolatii vor functiona precum o bariera impotriva temperaturilor scazute sau ridicate, formand un mediu sigur si lipsit de posibile accidente. Bineinteles, investitia va fi una de lunga durata si vine la pachet cu alte beneficii, printre care enumeram:

Rezistenta la actiunile mecanice;

Bariera de protectie impotriva temperaturilor extreme;

Durabilitate in timp;

Grad sporit de rezistenta in fata tuturor agentilor din mediu.

Pentru fundatii

Nu mai este un secret faptul ca o constructie solida are nevoie de un proiect de hidroizolatie. Tocmai din acest motiv, specialistii din domeniu au conceput planurile ideale pentru lucrarile la nivelul fundatiei. Casa ta va fi in deplina siguranta, indiferent de anotimp, iar profesionalismul isi va pune amprenta asupra nenumaratelor beneficii care isi vor face simtita prezenta de-a lungul vietii:

Sanse mici de a se mai forma mucegaiul si petele asociate;

Sanse zero de inundatii la subsol;

Siguranta instalatiilor electrice.

Hidroizolatii poliuretanice

Nu in ultimul rand, acest model are la baza un amestec format din cimenturi speciale si rasini poliuretanice extrem de rezistente in fata tuturor pericolelor. Lucrarea ia forma unei placi care se toarna in forma lichida, rezultatul fiind o placa neteda, lipsita de imperfectiuni, rosturi sau imbinari. Se foloseste de regula in halele industriale, intrucat are un grad impresionant de rezistenta in fata tuturor provocarilor, conturand in acelasi timp si un mediu igienic. Placa se toarna dintr-o singura bucata, iar acest lucru se traduce prin:

Grad mare de elasticitate;

Durabilitate in timp de pana la 50 de ani;

Rezistenta la socurile de temperatura;

Mediu igienic, in conformitate cu toate normele de siguranta.

Hidroizolatii marca Milucon, lucrarile ideale pentru casa ta

Daca esti in mijlocul unui proiect de constructii si simti ca te-ai blocat, specialistii de la Milucon iti pot da chiar acum o mana de ajutor. Acestia te pun fata in fata cu o gama variata de servicii special concepute pentru sporirea gradului de siguranta si de rezistenta a locuintei tale. De la hidroizolatii terase: www.milucon.ro/hidroizolatii-terase/ la lucrari la nivelul fundatiei si subsolului, rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar beneficiile isi vor face simtita prezenta pentru o perioada indelungata de timp. Afla mai multe pe site si nu ezita sa te consulti cu un specialist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here