Hoț cu pretenții, bijuterii și ceasuri scumpe, prins la o zi după ce a dat lovitura

Polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au reținut un tânăr, de 32 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Timiș.

În fapt, în data de 3 august, în jurul orei 16:00, persoane necunoscute au patruns în incinta unei locuințe situată pe strada Mareșal Alexandru Averescu din Timișoara și ar fi sustras mai multe bunuri (ceasuri și bijuterii) și suma de 2.450 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara împreună cu lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here