Hoţ profesionist, prins la puţin timp după ce a dat o lovitură mare

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de furt calificat în municipiul Timișoara. Bănuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 1 iulie 2022, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul nopții de 30.06-01.07.2022, o persoană necunoscută, deghizată și mascată, a pătruns în sediul unei societăți comerciale situat pe strada Calea Urseni din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras 60.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în data de 01.07.2022, în jurul orei 17:00, în municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here