Hoți de biciclete prinși de polițiști

Mare atenție unde lăsați bicicletele! Riscați să rămâneți într-o secundă fără ele!

Doi bărbați, bănuiți de furtul unor biciclete de pe raza municipiului Timișoara, au fost depistați de polițiști. În noaptea de 18 spre 19 iulie, polițiștii Secției 3 Timișoara au depistat, pe strada Calea Șagului, un tânăr de 21 de ani care se deplasa cu o bicicletă a cărei proveniență nu a putut fi dovedită.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că aceasta ar fi fost sustrasă, în aceeași noapte, de pe o stradă Timișoara.

La data de 19 iulie, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat un bărbat de 58 de ani bănuit de furtul unei biciclete din curtea unui imobil.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, respectiv furt iar bunurile sustrase au fost recuperate. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activității infracționale a bănuiților.

Politistii va recomandă să vă dotați bicicleta cu dispozitive antifurt. Legaţi cadrul cu roata faţă sau spate cu un cablu de oţel sau lanţ, de un obiect fix (stâlp, grilaj, poartă)!

Întotdeauna asiguraţi bicicleta, însă reţineţi că un simplu cablu nu este suficient în cazul absenţelor lungi!

Nu vă lăsaţi bicicletele decât în locuri special amenajate!

Nu lăsaţi bicicleta neasigurată în faţa unor imobile de tipul locuinţelor, localuri sau magazine!

În coşul bicicletei, nu vă lăsaţi diferite bunuri ori bagaje (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile)!

În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here