Hoţi din buzunare, prinşi în flagrant de poliţişti!

Spread the love

Polițiștii din Caransebeș au identificat un grup de persoane bănuite că se ocupă cu furturile din buzunare și poșete. Hoţii au fost prinși în flagrant, asupra lor găsindu-se bani sustrași din buzunarul unei femei.

Polițiștii au observat un grup de patru persoane, trei femei și un bărbat, care se plimbau în locurile aglomerate, motiv pentru care s-a procedat la supravegherea din aproape a acestora. La scurt timp, cei în cauză au intrat într-un magazin de pe strada Avram Iancu din Caransebeș. În câteva minute au ieșit pe rând din acel magazin, cu toții îndreptându-se pe strada Libertății, unde au urcat în grabă într-un autoturism”, spun reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Polițiștii au oprit apoi maşina în trafic. Cei patru au fost identificați, aceștia având vârste cuprinse între 22 și 44 de ani, toți fiind din județul Neamț.

Asupra unuia dintre ei a fost găsită suma de 350 de lei și 50 de euro, bani furaţi din buzunarul unei femei aflate în magazinul de pe strada Avram Iancu din Caransebeș.

Pe numele lor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here