Hoți din buzunare, ridicați de polițiști! Toți erau drogați

Polițiștii locali au depistat în această dimineață patru persoane care stăteau pe jos, pe strada Crizantemelor și aveau un comportament suspect, stări de somnolență și gesturi necontrolate.

Polițiștii locali i-au identificat pe cei patru, constatând că doi dintre ei au mai fost depistați în urmă cu aproximativ două săptămâni în aceeași stare, pe o bancă din Piața Victoriei.

Toți cei patru sunt cunoscuți ca hoți de buzunare care sustrag sume de bani și bunuri în special pe mijloacele de transport în comun din Timișoara.

”La controlul corporal sumar efectuat asupra celor în cauză s-a constatat că unul avea la el un pliculeț din nylon care conținea resturi de substanță vegetală din categoria etnobotanicelor și un briceag. Cei în cauză au fost preluați de polițiștii locali și predați polițiștilor de la Poliția Municipiului Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here