Hoții care au furat peste 400.000 de lei dintr-un bancomat după ce l-au aruncat în aer, au fost prinși de polițiști!

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Arad au făcut trei percheziții, pe raza județului Arad, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat și distrugere.

Mai exact, vizați erau hoții care au pus la cale jaful de la un bancomat dn Arad, în luna ianuarie.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe instrumente de spargere, 2 butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal.

În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie a.c., ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul. De asemenea, după ce un bărbat a fost depistat în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Bărbatul și femeia au fost reținuți, pe baza de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here