La data de 20 februarie, polițiștii Secției 3 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din municipiul Timișoara cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce se afla în incinta magazinului, ar fi distrus sistemele de alarmă de la mai multe produse vestimentare pe care ulterior le-ar fi sustras, cauzând un prejudiciu în valoare de 598 lei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul au fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Articolul precedentÎntreruperi programate la furnizarea apei în judeţul Timiş
Articolul următoriese vechiul pasaj din peisaj, intră noul pasaj din zona Polonă în cărţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.