Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara (DFMT) reia încasarea taxelor și impozitelor locale, începând cu data de 15 ianuarie 2024. Primăria Timișoara le recomandă timișorenilor să plătească online pentru a evita drumurile și cozile.

Reamintim că plata impozitului pe clădiri, teren sau asupra mijloacelor de transport se poate face atât online, cât și fizic la casieriile din incinta sediului DFMT de pe str. Demetriade nr.1 (incinta Iulius Mall), sau la oficiile poștale din oraș. Timișorenii pot accesa platforma pentru plăți online pe următorul link: https://plata.dfmt.ro/Plata2/auth/login

Se acordă și în acest an o bonificație de 10% pentru plata cu anticipație, până la data de 31 martie 2024, a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren sau a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an 2024 de către contribuabilii persoane fizice și persoane juridice.

„Cotele de impozitare nu se majorează, fiind stabilite la același nivel încă din 2018. Grila de impozitare este ajustată anual cu rata inflației calculată de Institutul Național de Statistică și se aplică la fel în toată țara. Rata inflației este de 13,8% și acesta este procentul pe care timișorenii îl vor avea de plătit în plus, comparativ cu anul trecut”, informează Primăria Timişoara.

Programul cu publicul al Direcției Fiscale este luni – joi, orele 08:30 – 16.00 și vineri, orele 08:30 – 14.00.

Articolul precedentChiar aşa, Alin Nica? Preşedintele CJT foloseşte Poşta Română pentru campanie, spun pesediştii
Articolul următorFirmele timișene, interes pentru afaceri cu parteneri din Turcia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.