pista-biciclete

pista-biciclete

Pista de biciclete care va lega Timişoara de Serbia pe digul Canalului Bega va fi finalizată până la sfârşitul lunii martie.

Aceasta are o lungime de 37 km, o lăţime de doi metri şi se află în construcţie printr-un proiect european în valoare de 2,7 milioane de euro. De asemenea, în cadrul proiectului, vor fi achiziţionate 30 de biciclete care vor fi puse gratuit la dispoziţia celor care vor să parcurgă pe două roţi distanţa până la graniţă.

Achiziţia bicicletelor se va face de mâine de către Administraţia Bazinală a Apelor Banat, titularul proiectului, care are un buget de 300 de euro pentru fiecare bicicletă. „Recepţia şi punerea în funcţiune a pistei va avea loc la sfârşitul lunii martie. Singurul lucru care mai este de făcut este lansarea ofertei şi cumpărarea celor 30 de biciclete, oamenii le vor putea folosi gratuit, timp de cinci ani de zile, de la o singură stație, la capătul pistei dinspre oraş.Fiecare bicicletă va fi achiziţionată cu aproximativ 300 de euro pe bucată, plus, minus”, spune Luci Ervin, directorul ABAB.

Articolul precedentCetățenii din Săcălaz așteptați la urne pe 15 martie
Articolul următorPrimele curse charter cu decolare de la Timişoara, confirmate pentru vara 2015!