Cel mai nou proiect din vestul ţării care este focusat pe baschetul juvenil va începe de luni, 16 octombrie la Timişoara. Este vorba despre o şcoală nou-nouţă de baschet, care îi va introduce pe micuţii „pitbuli” în minunata lume a sportului cu panoul.

În spatele proiectului stă cunoscutul om de baschet Bogdan Murărescu, fost jucător de primă ligă (Elba Timişoara) şi antrenor în elită (cu Timba). Performanţele sale sunt binecunoscute mai ales cu „urşii” de la Timba pe care i-a dus până în prima ligă. Formator de talente şi în trecut, Bogdan va fi ajutat în acest proiect de un alt jucător al Timişoarei, devenit antrenor, Robert Medgyesy, dar şi de Nenad Popov şi Deian Simionescu.

„Proiectul era gândit mai de mult, dar a venit pandemia, când a trebuit să oprim din păcate totul. Ideea a rămas, iar la un moment dat m-am saturat să răspund la telefoin şi să recomand copii la alte şcoli şi aşa ne-am hotărât să avem propria noastră comunitate”, ne-a explicat Bogdan Murărescu.

Timişoara Pitbulls aduce în afara antrenamentelor obişnuite şi şedinţe speciale de individualizare, la care fiecare copil poate câştiga mai mută tehnică şi agilitate. Şcoala este deschsă copiilor între 6 şi 14 ani. După formarea grupelor şi echipelor, se va participa şi în campionate. Antrenamentele vor avea loc de luni până vineri, între 16.30 şi 19.00 la Colegiul Tehnic Henri Coandă şi Colegiul Naţional Bănăţean.

„Toţii copii pasionaţi de baschet sunt aşteptaţi în această aventură menită pe toţi să ne facă mai buni. Va exista şi o mică taxă de participare, dar avem un proiect, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, în care să identificăm copiii care îşi doreacsă să joace baschet, dar provin din medii cu posibilităţi reduse, iar pentru ei nu se va percepe nici o taxă. Ne dorim astfel să mărim baza de selecţie şi să cuprindem copii din toate păturile sociale”, ne-a mai spus „Muri”.

Pentru înscrieri şi alte informaţii sunaţi cu încredere la 0726 278 090 sau intraţi AICI.

Articolul precedentÎți dorești o cameră doar a ta, în care să te relaxezi? Vezi aici cum o poți decora cât mai frumos!
Articolul următorPoliţiştii au căutat în judeţ şoferii care s-au urcat la volan drogaţi şi beţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.