Tramvaiul tras de cai a putut fi văzut din nou la Timișoara, sâmbătă, la 154 de ani de la prima călătorie de acest gen de pe teritoriul României. S-a călătorit în timp pe traseul Prefectură – Piața Libertății cu ajutorul neprețuit al celor de la herghelia Izvin și al celor două superbe exemplare de cai din rasa Nonius.

Izvin este singura herghelie din România care crește această rasă în varietate pură, care se pretează foarte bine atât la călărie, cât și la tracțiune.

„Îi mulțumim domnului inginer zootehnist Slobodan Stoicovici și colegilor săi pentru ajutorul oferit astăzi și așteptăm cu drag colaborări viitoare. A fost o experiență minunată să ne conectăm cu trecutul, iar evenimente precum acesta ne permit să apreciem evoluția transportului în comun din orașul nostru”, au spus organizatorii de la STPT.

Seara, între orele 20-22, pe tramvaiul platformă din Piața Unirii a avut loc un recital de muzică clasică susținut de Csermak Kamilla – An IV (licență).

Articolul precedentDezinsecţie în Giroc şi Chişoda
Articolul următorPremiul John Scott pentru cea mai bună lucrare de licență în domeniul ingineriei structurale de la Facultatea de Construcții a UPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.