Încă două unități de învățământ din județ în scenariul roșu, după ce mai mulți elevi și profesori au fost depistați cu COVID

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât schimbarea schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor în două unități de învățământ din județul Timiș.

Este vorba despre Liceul Grigore Moisil, clasele IX-XII, după ce trei elevi au fost depistați pozitiv și Școala Gimnazială Bencecu de Sus unde un cadru didactic a fost depistat cu Covid-19, iar alte 9 cadre didactice sunt în izolare.

Conform hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara, pentru activitatea din sediul de pe str. Ghirlandei nr. 4 cursurile desfășurându-se online (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie pentru o perioadă de 14 zile.

La fel se întâmplă și la Școala Gimnazială Bencecu de Sus, structură a Școlii Gimnaziale Pișchia, cursurile desfășurându-se online tot începând de astăzi pentru o perioadă de 14 zile.

Totodată a fost aprobată trecerea pe scenariul 2, (scenariul galben, hybrid learning) a Școlii Gimnaziale Parța, începând cu data de 22 septembrie.

În scenariul roșu mai sunt Școala Gimnazială 19 și Liceul Teologic Penticostal Logos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here