Încă mai sunt fonduri europene pentru IMM-uri! Până când se mai pot accesa?

0
22
adr-vest

Vești bune pentru IMM-urile din Regiunea Vest care vor să acceseze fonduri nerambursabile pentru a-și dezvolta activitatea! Acesta mai au timp să depună proiecte spre finanțare până în data de 30 august la ora 12.00.

Condițiile pe care trebuie să le împlinească sunt detaliate în cadrul Ghidului specific acestui apel de proiecte – ghid care se găsește pe pagina web a ADR Vest (www.adrvest.ro), la secțiunea Ghiduri de finanțare/Apeluri lansate.

Apelul de proiecte este de tip competitiv, proiectele primind finanțare în funcție de punctajele obținute în cadrul etapelor de evaluare și în limita alocării financiare pentru Regiunea Vest.

Finanțarea vizează investiții în mediul urban – cu excepția întreprinderilor mijlocii în cazul cărora locul de implementare al proiectului poate să fie și în mediul rural.

Valoarea finanțării nerambursabile acordată este de minimum 200.000 euro și maximum un milion de euro. Contribuția solicitantului de finanțare, din valoarea eligibilă a proiectului, diferă în funcție de dimensiunea firmei, 45% pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și 55% pentru întreprinderile mijlocii.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here