Incendiu în Ghiroda. O anexă a luat foc

Incendiu noaptea trecută în localitatea timișeană Ghiroda. O casă era cât pe ce să se facă scrum, din pricina unui incendiu pornit la o anexă.

ISU Timiș a intervenit la ora 03.50 la un incendiu produs la o anexă din localitatea Ghiroda. La locul intervenției s-au deplasat de urgență două autospeciale de lucru cu apă și spuma și o ambulanță SMURD, un ofițer și 11 subofițeri. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la casă, prevenind astfel o situație foarte neplăcută pentru propietari în pragul sezonului rece.

Potrivit reprezentanților ISU Banat, cauza incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a coșului de fum față de elementele combustibile ale acoperișului.

Pompierii timișeni atrag atenția că o dată cu lăsarea frigului cresc și numărul incendiilor la gospodăriile cetățenești. Principala cauza este necurățarea coșului de fum sau amplasarea acestuia necorespunzător față de materialele combustibile. Pentru a preveni astfel de situații, apelați la serviciile persoanelor autorizate pentru curățarea și verificarea coșurilor de fum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here