Incendiu noaptea trecută în localitatea timișeană Ghiroda. O casă era cât pe ce să se facă scrum, din pricina unui incendiu pornit la o anexă.

ISU Timiș a intervenit la ora 03.50 la un incendiu produs la o anexă din localitatea Ghiroda. La locul intervenției s-au deplasat de urgență două autospeciale de lucru cu apă și spuma și o ambulanță SMURD, un ofițer și 11 subofițeri. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la casă, prevenind astfel o situație foarte neplăcută pentru propietari în pragul sezonului rece.

Potrivit reprezentanților ISU Banat, cauza incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a coșului de fum față de elementele combustibile ale acoperișului.

Pompierii timișeni atrag atenția că o dată cu lăsarea frigului cresc și numărul incendiilor la gospodăriile cetățenești. Principala cauza este necurățarea coșului de fum sau amplasarea acestuia necorespunzător față de materialele combustibile. Pentru a preveni astfel de situații, apelați la serviciile persoanelor autorizate pentru curățarea și verificarea coșurilor de fum.

 

Articolul precedentTimba in serie cu „satelitii” incepe sezonul cu un derby timisoarean
Articolul următorPrins la volan sub influența alcoolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.