Încep emoțiile pentru elevii din anii terminali! Intră în febra simulărilor

Elevii din anii terminali vor susține începând de săptămâna viitoare simulările pentru Evaluarea Națională, dar și pentru Bacalaureat.

Primii care vor fi testați sunt elevii de gimnaziu. Anul acesta, în premieră, la aceste testări vor participa și elevii din clasele a VII-a. Simularea va avea loc în perioada 11-13 martie.

În total, în județul Timiș sunt 11.504 elevi care urmează să susțină simularea, dintre aceștia 5.596 sunt elevi de clasa a VIII-a, iar restul de 5.801 sunt în clasa a VII-a.

Prima probă va avea loc luni, 11 martie, la Limba și Literatura Română. O zi mai târziu elevii vor fi testați la matematică, iar miercuri, 13 martie vor susține testarea elevii care aparțin minorităților naționale.

Rezultatele se vor afișa în data de 22 martie.

Elevii claselor a XI-a, a XII-a și a XIII-a vor susține simulările în perioada 18 -21 martie. În Timiș sunt în total 10.231 de elevi care vor susține aceste testări.

Prima probă va avea loc în 18 martie la Limba și Literatura Română, o zi mai târziu va avea loc testarea la limba maternă. În 20 martie elevii de liceu vor susține simularea la proba obligatorie a profilului, iar în 21 martie va avea loc ultima probă cea la alegere a profilului și specializării.

Rezultatele se vor afișa în data de 29 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here