Încep înscrierile pentru RoboTEC, ediția 2019!

În data de 9 decembrie  încep înscrierile pentru cea de-a V-a ediție a RoboTEC (Robot Engineering Contest), un proiect internațional de anvergură, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara.

Concursul va avea loc în perioada 22 – 24 martie 2019, la Timișoara și se adresează studenților și tinerilor pasionați de robotică și inteligență artificială, care doresc să-și testeze cunoștințele prin cele 7 probe puse la dispoziție de către organizatori: Line Follower Classic, Line Follower Enhanced, Line Follower Turbo, Maze, Mini Sumo, Mega Sumo și Freestyle.

Concurenții vor avea ocazia de a interacționa cu cadrele didactice din acest domeniu, precum și cu specialiști din industria IT ai firmelor partenere. Totodată, participanții vor avea ocazia de a vizita atracțiile locale.

În cadrul concursului se pot înscrie echipe de câte trei persoane, ce pot fi ghidate de către un mentor, fiind posibilă participarea la mai multe probe.

Pentru cea de-a V-a ediție RoboTEC, înscrierile se pot face accesând site-ul https://robotec.ligaac.ro/. Persoanele ce necesită obținerea vizei se pot înscrie până în data de 31 ianuarie, iar pentru restul candidaților acestea vor fi deschise până în luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.