Încep lucrările de deratizare la Timișoara! Se va acționa în perioada 15-30 noiembrie

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30 noiembrie, se va desfășura o nouă acțiune de deratizare pe domeniul public. Societatea Coral Impex SRL este cea care va face aceste lucrări.

Produsele folosite sunt Deration Pellet şi Colbrom Pastă. Substanţele fac parte din Grupa III de toxicitate însă sunt avizate de către Ministerul Sănătăţii.

Personalul implicat în efectuarea lucrărilor este calificat și autorizat în conformitate cu legislația în vigoare, fiind dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Menționăm că, organizarea, derularea şi participarea la activităţile edilitar – gospodăreşti constituie o obligaţie permanentă a consiliilor locale şi a primarilor, a autorităţilor şi instituţiilor publice, a agenţilor economici, cu sau fără personalitate juridică, precum şi a cetăţenilor. Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem apel la cetăţenii orașului să sprijine această acțiune și să adopte măsuri urgente în privința curăţeniei în propriile gospodării pentru combaterea rozătoarelor. Rugăm cetățenii să procedeze la salubrizarea și igienizarea spațiilor proprii de depozitare a deșeurilor menajere, interioare și exterioare clădirilor. Atragem atenția timișorenilor asupra faptului că sunt interzise golirea, deteriorarea sau sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public”, transmit reprezentanţii Primăriei Timişoara.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acestei acțiuni va fi extinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here