Universitatea Politehnica Timişoara organizează, în intervalul 17-25 iulie 2017, concursul de admitere pentru ciclul licenţă la 39 de specializări, la cele 10 facultăți.

Admiterea se face pe baza probelor de verificare a cunoştinţelor/abilităţilor sau pe bază de dosare. Oferta pentru anul universitar 2017-2018 cuprinde 2220 locuri fără taxă şi peste 1151 de locuri cu taxă.

Mai multe informații despre împărțirea locurilor disponibile pe facultăți și specializări pot fi găsite în următorul tabel.

Candidaţii se pot înscrie în perioada 17-22 iulie, online sau  la sediile facultăţilor de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii., respectiv Arhitectură şi Urbanism. Concursul de admitere va avea loc în data de 25 iulie la specializările care necesită concurs de admitere prin verificarea cunoștințelor. Pentru facultăţile cu concurs de dosare înscrierea se va desfăşura în perioada 17-22 iulie şi 24-25 iulie.

Afişarea rezultatelor pentru toate facultăţile Universităţii Politehnica Timişoara se desfăşoara în intervalul 26-29 iulie, în 3 rânduri de confirmări.

Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul UPT, la secțiunea Admitere.

Prima sesiune de înscrieri la ciclul master a început în data de 03 iulie 2017. Candidații se pot înscrie până sâmbătă, 08 iulie 2017, interviul urmând să aibe loc luni și marți 10-11 iulie. După primele patru zile de înscrieri sunt aproximativ 850 candidați pe cele 2044 locuri (1515 locuri fără taxă și 529 locuri cu taxă). Persoanele interesate de unul dintre cele 62 programe de master oferite de Univeristatea Politehnica Timișoara se mai pot înscrie în cadrul celei de-a doua sesiuni de admitere desfășurată în perioada 12-21 iulie 2017.

UPT oferă cazare tuturor studenților săi, care nu sunt din Timișoara, în cele 16 cămine studențești (peste 5000 de locuri de cazare). Servirea mesei se poate face în restaurantele studenţeşti, la preţuri preferențiale. Studenții UPT își desfășoară orele de educație fizică şi activităţi recreative în cadrul a două baze sportive cu dotări de ultimă oră: două bazine de înot semiolimpice, unul acoperit și unul descoperit; terenuri acoperite și descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pistă de atletism; săli de forță și fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru politehniști.

De asemenea, studenții UPT beneficiază de acces gratuit la noua Bibliotecă – un spațiu impresionant, dotat cu tehnologie de ultimă generație și spații proiectate pentru toate nevoile studenților: studiu individual sau în grup, ședințe de lucru internaționale, relaxare sau socializare.

 

Articolul precedentPeste 700 de contestații la Bac, în Timiș!
Articolul următorPolițiști locali, înjurați de oamenii străzii pentru că… i-au trezit din somn!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.