Începe “operaţiunea groapa”! PSD-iştii vor repararea urgentă a craterelor din Timişoara

Spread the love

Social-democraţii din Consiliul Local Timişoara lansează un nou atac la adresa reprezentanţilor Primăriei.

De această data ei sunt nemulţumiţi de numărul tot mai mare al gropilor de pe străzi, care s-au înmulţit în ultima vreme, ca ciupercile după ploaie.

Şi pentru că aceste cratere pot provoca accidente, PSD-iştii consideră că repararea lor trebuie rezolvată urgent.

Înainte de toate, ei fac apel la toţi timişorenii să anunţe zonele care sunt pline de gropi. Apoi, străzile cu probleme vor fi prezentate celor din Primărie.

Menţionăm faptul că vom centraliza zilnic toate fotografiile primite de la cetăţeni şi le vom transmite Primăriei Municipiului Timişoara prin intermediul interpelărilor consilierilor locali, urmărind ulterior şi rezolvarea acestora. Considerăm că siguranţa cetăţenilor este o prioritate, iar conducerea administraţiei municipiului are obligaţia să asigure toate condiţiile de siguranţă pe domeniul public administrat de Primăria Municipiului Timişoara”, spune consilierul local, Dan Idolu.

Pentru ca lista gropilor să fie cât mai completă, PSD-iştii fac apel către timişoreni să semnaleze zonele cu probleme. În acest sens, social-democraţii pun la dispoziţie adresa de e-mail gropitimisoara@gmail.com şi pagina de facebook STOP Gropilor din Timişoara (https://www.facebook.com/STOP-Gropilor-din-Timisoara-170510440165743/).

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here