Începe reconstrucția grădiniței din Șag

Primarul comunei Șag, Flavius Roșu a anunțat că a fost semnat contractul de “Reabilitare, modernizare, dotare si etajare gradinita”.

Valoarea contractului este de 1.597.742,40 lei fara TVA, iar termenul de executie este de șapte luni, cu o perioada de garantie acordata de 36 de luni.

Privind in urma, nu pot sa nu regret faptul ca datorita stiutelor de pe acum blocaje exercitate de catre anumite persoane din fostul Consiliu Local, aceasta lucrare, finantata in mare proportie din bani din bugetul central , ar fi fost deja gata la aceasta ora. Intr-o perioada in care invatamantul se desfasura online , iar institutiile de acest fel erau inchise, lucrarile se puteau face fara sa deranjeze cursurile si activitatea curenta, specifica. Iata ca noul Consiliu, a putut vota in final acest proiect , cum era si normal iar acum ne aflam in faza in care lucrarile vor incepe! Ne va fi dificil sa relocam spatii, clase si elevi, in asa fel incat sa producem cat mai putin deranj in procesul educational, avand in vedere ca activitatile educationale nu se mai desfasoara de acasa. Dar impreuna cu cadrele didactice, cu elevii si cu intelegerea familiior implicate vom reusi sa ducem la bun sfarsit aceasta perioada, la finalul careia vom avea practic o noua gradinita! De asemenea, urmeaza sa primim finantare pentru o noua cresa, informatia cu detalii o veti regasi si in viitorul numar al Jurnalului de Sag ce urmeaza sa fie distribuit in zilele urmatoare”, a scris pe pagina sa de Facebook, Flavius Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here