A început numărătoarea inversă! Încep Zilele Lacului Surduc

Spread the love

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș și Primăria Comunei Fârdea, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, organizează în 1 și 2 iulie 2017 a treia ediție a Zilelor Lacului Surduc.

În premieră, evenimentul din acest an, aduce turiștilor posibilitatea de a se campa la cort și de a servi pește din zonă și preparate pe bază de pește. Astfel, demarează proiectul Seri de pește la Surduc, un concept menit să susțină dezvoltarea turistică a zonei pe tot parcursul anului și, tot din acest an, Primăria Comunei Fârdea, a identificat și a pus la dispoziția pasionaților de camparea la cort, două spații unde vor exista toalete ecologice și sursă de apă, astfel încât acest gen de turism să se dezvolte în următorii ani în zonă.

De asemenea, ediția din acest an găzduiește în prima zi, AeroNautic Show, un spectacol de acrobații aeriene și nautice oferite de Asociația Aeronautică Română, cu participarea forțelor aeriene române cu elicoptere și avioane din dotare.

Întreceri și demonstrații pe apă, activități de divertisment pentru copii, muzică de calitate vor continua și în acest an evenimentele de promovare turistică a lacului Surduc și a obiectivelor din împrejurimi. Vor fi două zile de distracție atât pentru adulți, cât și pentru copii, DJ și invitați surpriză și plimbări cu bicicleta pe malul lacului. Sâmbătă sunt programate să aibă loc concerte susținute de DJ Sava, DJ Dark, Mr. Pit, GeoDaSilva, Andaro, Sean Norvis, Stino Grant, iar ziua se va încheia cu focuri de artificii.

Duminică, doi iulie, vor avea loc întreceri pe apă și activități distractive pentru copii, teatru de păpuși pe plajă, plimbări cu barca pe lacul Surduc, dar și un concert de muzică populară susținut de interpreții Ramona Ilieși Drăgan, Adrian Stanca, Camelia Florea și Marinică Trocea. Demonstrații canine și exerciții de salvare din apă, plimbări cu hidrobicicleta pe lac sunt alte câteva repere ale momentelor pregătite pentru începutul lunii iulie pe Lacul Surduc.

Primăria Comunei Fârdea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, pune la dispoziția timișorenilor curse regulate în zilele de 1 și 2 iulie, dinspre Timișoara spre Fârdea.  Autobuzele vor pleca din stația de la Catedrala Mitropolitană, după un orar care va fi anunțat imediat după definitivare pe site-ul Primărie Fârdea, pe  www.turismtimis.ro si pe alte mijloace de comunicare.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here