Început de an școlar plin de emoții pentru elevi, în special pentru boboci. Dis de dimineață copiii au participat la deschiderea noului an școlar, după care s-au reîntors în clase.

Cei mai mici dintre elevi au fost cei care au simțit cel mai tare emoțiile, la fel și părinții lor.

La ceremonia de deschidere a noului an școlar de la Liceul Pefagogic  au participat reprezentanți ai autorităților locale și județene, printre care primarul Timișoarei, subprefectul de Timiș, consilieri județeni și reprezentați ai Poliției și Jandarmeriei.

Le-am urat tuturor succes în noul an școlar elevilor, profesorilor și îi rog pe părinți să asigure cele mai bune condiții copiilor lor pentru că educația și sănătatea sunt cele mai importante lucruri și trebuie tratate ca atare. Eu însumi sunt dascăl și știu ce însemnă educația, știu ce însemnă munca de educator și știu ce înseamnă nevoie a școlii. Școlile trebuie să fie sprijinite și eu le-am sprijinit ca primar. S-au făcut în toate școlile din Timișoara, sau aproape în toate o mulțime de lucruri, dar mai avem în continuare multe de făcut, dar vom face” , a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În județul Timiș, anul acesta sunt 4198,5 clase/grupe cuprinzând 97 530 elevi/preșcolari. La unitățile de învățământ privat s-au format 242 clase/grupe cu un număr de 6024 elevi/preșcolari.

Articolul precedentSe schimbă vremea! Ce au anunțat meteorologii?
Articolul următorPolițiștii caută proprietarul unei biciclete furate… în luna mai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.