A început verificarea terenurilor care trebuie igienizate de proprietari

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează în această perioadă verificări pe linia depistării de locații neîngrijite, neigienizate și neîmprejmuite, cu atât mai mult cu cât, o dată cu încălzirea vremii, vegetația va crește pe terenurile respective, iar aceasta trebuie să fie și cosită.

Ulterior, după identificarea terenurilor se trece la identificarea proprietarilor, care vor fi somați să ia măsuri de salubrizare, împrejmuire etc, iar în caz de neconformare se va trece la sancționarea acestora, amenzile fiind cuprinse între 1500 și 2500 lei, conform HCL 371/2007 modificată.

În primele două luni ale acestui an au fost identificate și ulterior reverificate un număr de 26 de terenuri, alte cinci fiind identificate noi, fiind aplicate și 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12500 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că acțiunile de acest gen continuă și în perioada următoare, fiind efectuate periodic, pentru a-i determina pe proprietarii de terenuri să respecte legislația din domeniu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here