Incident la primărie! Un bărbat nemulţumit a dat foc la steagurile de pe clădire

Sâmbătă, în jurul orei 11:38, polițiștii Sectiei 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul ca o persoana de sex masculin ar fi incendiat drapelele arborate în fața Primariei Municipiul Timișoara.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar de comiterea faptei ar fi bănuit un bărbat de 36 de ani. Bărbatul a fost dus la sediul sectiei pentru audieri.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

„Azi la ora 11.40 un individ a încercat sa dea foc la steagurile din fața Primăriei Timișoara. Din fericire a observat gardianul, poliția a intervenit repede și a reținut făptașul. Au fost prezenți și pompierii. Unele steaguri au fost ușor afectate și vor fi înlocuite.

Această acțiune nu este un protest inocent, ci o faptă penală ce putea ușor să ducă la incendierea primăriei”, a scris Dominic Fritz, pe Facebook. Acesta vorbește și despre potențialii făptași: „Este un semnal de alarmă că ce începe cu vorbe se termină în fapte. Știm cine sunt părinții spirituali ai acestor fapte – aceiași huligani care au scandat sloganuri xenofobe în fața casei mele și care au intrat cu forță în primărie, cu George Simion în frunte. Voi rămâne ferm în apărarea valorilor timișorene si europene. Nu vom ceda niciun milimetru extremiștilor violenți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here