Inconştient, afumat, fără permis. Se poate? A demonstrat-o în tip de 20 de ani

Polițiștii timișoreni au depistat în municipiul Timișoara un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus având permisul de conducere suspendat și aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. A fost întocmit dosar penal.

În data de 14 septembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au oprit pentru control, pe bulevardul Regele Carol I din oraş, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.

De asemenea, în urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului, în buzunarul pantalonilor, a fost găsit un pachet ce conținea o substanță organică vegetală, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată” și ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here