Inconştienţi fără număr pe şosele: ba beţi, ba drogaţi, ba fără carnet

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 16 august, în intervalul orar 00:20-02:40, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat în municipiul Lugoj, doi bărbați de 20 și 25 de ani, care au condus sub influența drogurilor.

În urma testărilor cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive la amfetamină și cannabis.

Tot pe 16 august, în jurul orei 18:00, polițiștii Orașului Făget si Secției 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control în localitatea Dumbrava, din județul Timiș, un autovehicul condus de un bărbat de 80 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, în jurul orei 18:45, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe DN 59 A, în localitatea Săcălaz, din județul Timiș, un autovehicul condus de un bărbat de 51 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi-noapte, în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe bulevardul Eroilor de la Tisa, din Timișoara, un autovehicul condus de un bărbat de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here