Recent, polițiștii Biroului Rutier Timișoara împreună cu cei ai celor cinci secții urbane din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat o acțiune care a avut drept scop reducerea victimizării prin accidente rutiere, prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Actiunea s-a desfășurat în mai multe etape pe parcursul unei singure zile. În cadrul activităților au fost efectuate19 filtre rutiere, fiind legitimate 680 de persoane și controlate 508 autovehicule. De asemenea, au fost efectuate 25 de testări cu aparatul etilotest și 5 testări cu aparatul drugtest.
În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.036 lei.

Dintre acestea, 115 sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere, 40 de sancțiuni au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice conform Legii 61/1991.

Au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere, retrase 11 certificate de înmatriculare și constatate 8 infracțiuni(3-conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, 2- conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat, 2- conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, 1- refuzul de la prelevarea de mostre biologice).

Articolul precedentA plecat în miez de noapte de acasă şi şi-a pus familia pe jar. Sună la 112 dacă ai văzut-o
Articolul următorLucrări la rețele și spălări în Timișoara și județ

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.