INCREDIBIL Unde au găsit polițiștii de frontieră ascuns un copil?

Poliţiştii de frontieră au depistat un copil ascuns de mama sa sub bancheta din spate a unui autoturism. Cu toții încercau să ajungă în Spania.

Seara trecută în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru a ieși din ţară un bărbat, cetăţean român în vârstă de 27 ani, conducând un VW Passat, înmatriculat în Spania, iar alături de el călătorea și o femeie în vârstă de 29 ani.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit un copil, ascuns sub bancheta din spate. Se pare că micuțul ascuns era defapt copilul pasagerei, pentru care ulterior, aceasta a prezentat certificatul de naștere emis de către autoritățile spaniole.

Femeia a declarat polițiștilor că intenţiona să-şi ducă copilul în Spania şi a apelat la aceasta metodă pentru că nu avea documente legale care să îi permită călătoria cu minorul în străinătate.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here